Uudenlainen bullet journalin ja inspiraatiokirjan yhdistelmä

 • 4mm pistegridi värillisin pistein

 • läpi sivujen kulkevat väriliukumat

 • koko A5 (148mm x 210mm x 19,5mm)

 • 208 sivua

 • sivuissa laadukas, paksu, 140g paperi

 • sivunumerointi alhaalla keskellä

 • kaksi mustaa merkintänauhaa

 • musta syrjävärjäys

 • soft-touch -laminoidut kannet

 • painettu EU:ssa

Aura on yhdistelmä ominaisuuksia, joita ei muualta löydy samasta paketista. Tuotekehitys ja visuaalinen suunnittelu ovat  mainostoimisto Last Tuesdayn käsialaa ja ydinajatuksena oli luoda laadukas jokapäiväinen työkalu luovaan elämään ja arjen hallintaan.
Aura ei ole tavallinen bujo vaikka siitä pistegridi onkin. Aurassa pisteet elävät sivuilla erilaisten liukuväripintojen seassa, jolloin sivut alkavat ihan uudella tavalla inspiroida tekemään ja kokeilemaan. Pistegridi tuo tekemiseen ryhtiä ja mahdollistaa tekstirivien, viivojen, taulukoiden ja laatikoiden helpon piirtämisen arkea jaksottamaan. Aurasta löytyvät siis molemmat.
Myös Auran pisteet ovat värillisiä, ne kulkevat samojen väriliukujen tunnelmissa ja gridin kooksi vakiintui 4mm. Gridin lisäksi Aurasta löytyvät myös sivunumerot. Sivunumerointi on sijoitettu sivuihin keskelle alas, jossa se on esteettisesti kaunis eikä se ole tiellä silloin, kun sitä ei tarvita.
Jotta Auran upeat värimaisemat (tai mielenmaisemat, aurat) pääsevät oikeuksiinsa, on paperi laadukasta, paksua ja puhtaan valkoista. Olennainen osa koko tuotantoprosessia oli löytää juuri oikeanlainen paperi, jolla värit toistuvat halutulla tavalla ja joka kestää kirjoittamista, piirtämistä, käyttöä ja elämää. 
Aurassa on kaksi mustaa merkkausnauhaa, jotta löydät juuri oikeat sivut haluamallasi hetkellä. Menossa olevan viikon, kuukauden tai päivän lisäksi harvalla meistä ei olisi muuta muistettavaa tai merkittävää.
Sivuja Aurassa on 208. Määrä on suunniteltu niin, että Auraan mahtuu pidempi ajanjakso elämästäsi mutta isoille painoarkeille asemoituna leikkuujätettä tulee mahdollisimman vähän. Asemointiin ja jätemäärän minimointiin liittyy myös sivujen koko, joka on A5 eli 148mm x 210mm. Näin Aura sopii myös yhteen muiden valmistajien erilaisten kansien ja lisäosien kanssa. Selkämys jää kuitenkin sopivasti alle sen rajan, että Aura voidaan postittaa sinulle kirjeenä. 
Vaikka Aura onkin sisältä värillinen ja täynnä tunnelmaa, on sen ulkomuoto kuitenkin hyvin minimalistinen, kaunis ja eleetön. Kansi ja ulkopuoli on kuitenkin se mitä katselet päivästä toiseen niin laukussa, pöydällä, kädessäni kuin kaikkialla muuallakin.
Auraa on tarkoitus myös käyttää, ei vain ihailla. Siksi kaikki sen materiaalit ovat laadukkaita. Kosketustuntuman kruunaa kansissa oleva soft touch -laminointi, joka sekä suojaa kantta että tekee siitä miellyttävän pitää kädessä. Ulkopuolta rauhoittaa myös tyylikäs ja yksinkertainen musta syrjävärjäys sivuissa.
Auran kansi jatkaa väriliukuteemaa ja sekä kannesta että logosta löytyvä ruksi kiinnittää sinut tähän hetkeen. Se kertoo, että olet tässä, ota siitä kaikki irti. Kalenterin pitämisellä, bujoilulla, inspiraatiokirjoilla, luonnosvihkoilla ja erilaisilla muistikirjoilla on kaikilla lopulta sama tarkoitus. Tehdä elämästä enemmän oman näköistä, olla läsnä, keskittyä, saavuttaa unelmia ja kokea onnellisuutta juuri tässä ja juuri nyt. Ruksi muistuttaa sinua ja minua siitä läsnäolon tärkeydestä.

 

Take your journaling to the next level!

Aura instagramissa
@aura_notebooks

#aura
#auranotebook

Haluatko Auran jälleenmyyjäksi?
Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella tai info@ainoa.fi

Updating…
 • Ostoskori on tyhjä.