ainoa_lukujarjestys_crystal_03
weekly_04
lunar_16
ainoa_todoornottodo_handy_05

Tulostettavat – Ainoa goes printable

Arki on välillä melkoista kaaosta. On aikatauluja ja muistettavia asioita, kauppalistaa, osoitteita, kellonaikoja ja sovittuja menoja.

 

Ainoa goes printable on valikoima itse tulostettavia arjen helpottajia, jolla otat elämän haltuun nyt eikä vasta ensi viikolla!

 

Ensimmäinen tulostettava mallistomme oli Handy ja se sisältää nimensä mukaisesti käteviä arjen taltuttajia, joiden kantavana teemana ovat käsin tekstatut otsikot! Handyt löydät scrollaamalla hieman alaspäin.

Uusimpina nyt saatavilla myös Weekly magic -viikkonäkymä, kristallinkirkas lukujärjestys sekä Moon cycle -kuukalenteri, jolla seuraat kuukautiskiertoasi helposti.

Kaikki tämän kategorian tuotteet ovat digitaalisia tiedostoja, jotka voit ostettuasi tulostaa omalla kotitulostimellasi ja ottaa käyttöön. Käyttövinkkejä ja lisätietoa tulostamisesta kunkin tuotteen kohdalla sekä tämän sivun alareunassa.

It’s crystal clear!

 

Jos ei lapselliset kuvat nappaa, tässä on sun lukujärjestys! Rouhealla kuvituksella varustetun kaaoksenkesyttäjän kehtaa laittaa seinällekin!

Weekly magic

 

Weekly magic on viikkonäkymä, jonka voit kiinnittää seinälle, pitää pöydällä tai kantaa mukana. Pistegridiin merkitset helposti kaikki viikon menot ja muistettavat asiat. Niin ja oot tietysti superpaljon coolimpi kuin naapurityöpisteen tyyppi, joka käyttää vaan persoonatonta google-kalenteria.

Let’s do some magic!

Moon cycle -kuu(kautis)kalenteri

 

Kuukautisten merkitseminen perinteiseen kalenterinäkymään on aika kaukana niiden syklisyydestä ja toistuvuudesta. Tulostettavalla Moon cycle -kalenterilla pidät kirjaa kuun vaiheista ja saat samalla paremman ymmärryksen omastakin kierrostasi.

Kokonaisvaltaisempi kuva minusta, juuri sellaisena kuin olen!

Mikä on tulostettava tuote ja miten sitä käytetään?

 

Kun ostat tulostettavan tuotteen, saat latauslinkin, josta saat PDF-muotoisen tiedostosi. PDF aukeaa useimmilla koneilla jos niillä ei ole kovin huono päivä mutta jos ei tunnu onnistuvan, käy hakemassa vaikkapa Acrobat Reader täältä

Lataamasi tiedosto on vain sinun omaan käyttöösi. Me tullaan täältä luusahan ja tekijänoikeuslakikirjan kanssa kimppuun jos yrität uudelleen- tai jälleenmyydä sitä omanasi. Mutta sähän oot sen verran fiksu ettet tekisi niin. 

Omaan käyttöön voit tulostaa näitä niin paljon kuin sielu sietää ja me haluttaisi tosi mielellään myös nähdä näitä käytössä. Eli jos julkaiset näistä kuvia vaikka somessa niin muista hashtagit #ainoa ja #ainoagraphicdesign, niin me ja muutkin innostuneet löytää ne. 

Me ollaan testattu jokainen tulostettava tiedosto ihan elävässä elämässä ja parhaan lopputuloksen saat kun käytät vähän paksumpaa paperia. Se kestää enemmän ja siihen on parempi kirjoittaa tussillakin. En muista milloin olisin tavannut viimeksi ihmisen, joka käyttäisi lyijäriä. Niitä paksumpia papereita saat esimerkiksi kirja- ja askartelukaupoista, nyrkkisääntö on, että kopiopaperissa lukee, että 80g eli kaikki siitä ylöspäin on vaan plussaa. 

Kaikki meidän tulostettavatkin tiedostot suunnitellaan alusta loppuun asti Suomessa ja ne on tehty A4-arkille, jotta mahdollisimman monen kotitulostin on niiden käyttöön sopiva. Jos tulee joku tenkkapoo niin laita meille viestiä!

Ota näistä kaikki irti ja pistä arki järjestykseen!

Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.