Let it flow kuukautistracker – kierto musta | tulostettava

3,00  (sis. ALV 24%)

Let if flow kuukautistracker on helppo tapa seurata kuukautisia ja niiden vaiheita johon olemme yhdistäneet myös kuun vaiheet. Niillä on vaikutusta niin elämään kuin kuukautisiinkin!

Pyöreä muoto korostaa ja selkeyttää kiertosi syklisyyttä. Kun aloin seurata kuukautiskiertoani tarkemmin, huomasin sen vaikutukset kaikkeen muuhunkin elämässäni. Kauniilla trackerilla seurantaa on helppo tehdä ja tähän Let it flow -trackeriin olemme yhdistäneet myös kuun vaiheet. Niillä jos millä on vaikutusta niin elämään kuin kuukautisiinkin! Keskelle on jätetty myös tilaa juuri tämän kierron voimalauseelle tai mantralle.

Tämä kuukautistracker on tehty kokoon A4 ja toiselta sivulta tiedostoa löydät sen myös pienemmässä, A5-koossa. Voit siis helposti tulostaa sen haluamassasi koossa ja sujauttaa jo olemassaolevan kalenterin, bujon tai muun vihkon sivuille. Lisää tietoa tulostettavan tuotteen käyttämisestä löydät alta.

Tämä Let it flow -tracker on saatavana myös valkopohjaisena täältä.

Huom! Tämä on digitaalinen tuote eli ostaessasi tämän, saat latauslinkin PDF-tiedostoon, jonka voit itse tulostaa. Tilaus ei sisällä fyysistä tuotetta.

  

Let it flow kuukautistracker – kierto musta | tulostettava 4

Mikä on tulostettava tuote ja miten sitä käytetään?

Ostaessasi tulostettavan tuotteen, saat digitaalisen PDF-tiedoston, tuotteeseen ei kuulu fyysistä tuotetta. Ladattuasi tiedoston, voit tulostaa sitä omalla koti- tai toimistotulostimellasi rajattomasti omaan käyttöösi.

Tiedostojen muu käyttö tai jälleenmyynti on tekijänoikeuslain nojalla kielletty.

Suosittelemme hieman käyttötarkoituksesta riippuen kopiopaperia paksumpaa paperia, se kestää paremmin käytössä. Erilaisia tulostuspapereita voit ostaa niin kirja- kuin askartelukaupoistakin.

Kaikki tulostettavat tuotteemme on suunniteltu Suomessa ja ne ovat A4-arkin kokoisia.

Kun ostat tulostettavan tuotteen, saat latauslinkin, josta saat PDF-muotoisen tiedostosi. PDF aukeaa useimmilla koneilla jos niillä ei ole kovin huono päivä mutta jos ei tunnu onnistuvan, käy hakemassa vaikkapa Acrobat Reader täältä.

Tiedosto on vain sinun omaan käyttöösi. Me tullaan täältä luusahan ja tekijänoikeuslakikirjan kanssa kimppuun jos yrität uudelleen- tai jälleenmyydä sitä omanasi. Mutta sähän oot sen verran fiksu ettet tekisi niin.

Omaan käyttöön voit tulostaa näitä niin paljon kuin sielu sietää ja me haluttaisi tosi mielellään myös nähdä näitä käytössä. Eli jos julkaiset näistä kuvia vaikka somessa niin muista hashtagit #ainoa ja #ainoagraphicdesign, niin me ja muutkin innostuneet löytää ne.

Me ollaan testattu jokainen tulostettava tiedosto ihan elävässä elämässä ja parhaan lopputuloksen saat kun käytät vähän paksumpaa paperia. Se kestää enemmän ja siihen on parempi kirjoittaa tussillakin. En muista milloin olisin tavannut viimeksi ihmisen, joka käyttäisi lyijäriä. Niitä paksumpia papereita saat esimerkiksi kirja- ja askartelukaupoista, nyrkkisääntö on, että kopiopaperissa lukee, että 80g eli kaikki siitä ylöspäin on vaan plussaa.

Kaikki meidän tulostettavatkin tiedostot suunnitellaan alusta loppuun asti Suomessa ja ne on tehty A4-arkille, jotta mahdollisimman monen kotitulostin on niiden käyttöön sopiva.

Tuotearvioita ei vielä ole.

Lisää arvio

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Let it flow kuukautistracker – kierto musta | tulostettava”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Updating…

Välisumma: 8,90 

Näytä ostoskori Kassa

Takaisin kauppaan