You can do this Handy | tulostettava

2,00 

Kyllä pystyt! Anna palaa vaan!

Mikään ei voi estää sinua ja siksi teimme tämän muistilistan muistuttamaan sinua siitä. Se mitä tällä listalla on, sen pystyt tekemään. Ja jos et pysty niin sitten se ei ollut mitään tärkeää!

Sama slogan löytyy myös itse tulostettavana julisteena klikkaamalla tästä.

Handy on tulostettavien tuotteidemme mallisto, jolla otat arjen haltuun tyylillä! Tsekkaa koko valikoima täältä.

Huom! Tämä on digitaalinen tuote eli ostaessasi tämän, saat latauslinkin PDF-tiedostoon, jonka voit itse tulostaa. Tilaus ei sisällä fyysistä tuotetta.

Jos kaipaat käytännön ohjeita tämän tekemiseen, selaa alemmas.

Tämä tuote on suunniteltu Suomessa ja se sopii tulostettavaksi A4-arkille (210mm x 297mm). Suosittelemme hieman kopiopaperia paksumpaa paperia parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Mikä on tulostettava tuote ja miten sitä käytetään?

Kun ostat tulostettavan tuotteen, saat latauslinkin, josta saat PDF-muotoisen tiedostosi. PDF aukeaa useimmilla koneilla jos niillä ei ole kovin huono päivä mutta jos ei tunnu onnistuvan, käy hakemassa vaikkapa Acrobat Reader täältä

Tiedosto on vain sinun omaan käyttöösi. Me tullaan täältä luusahan ja tekijänoikeuslakikirjan kanssa kimppuun jos yrität uudelleen- tai jälleenmyydä sitä omanasi. Mutta sähän oot sen verran fiksu ettet tekisi niin. 

Omaan käyttöön voit tulostaa näitä niin paljon kuin sielu sietää ja me haluttaisi tosi mielellään myös nähdä näitä käytössä. Eli jos julkaiset näistä kuvia vaikka somessa niin muista hashtagit #ainoa ja #ainoagraphicdesign, niin me ja muutkin innostuneet löytää ne. 

Me ollaan testattu jokainen tulostettava tiedosto ihan elävässä elämässä ja parhaan lopputuloksen saat kun käytät vähän paksumpaa paperia. Se kestää enemmän ja siihen on parempi kirjoittaa tussillakin. En muista milloin olisin tavannut viimeksi ihmisen, joka käyttäisi lyijäriä. Niitä paksumpia papereita saat esimerkiksi kirja- ja askartelukaupoista, nyrkkisääntö on, että kopiopaperissa lukee, että 80g eli kaikki siitä ylöspäin on vaan plussaa. 

Kaikki meidän tulostettavatkin tiedostot suunnitellaan alusta loppuun asti Suomessa ja ne on tehty A4-arkille, jotta mahdollisimman monen kotitulostin on niiden käyttöön sopiva. 

Ota kaikki irti näistä ja pistä arki järjestykseen!

Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.