Joulu tulee tänäkin vuonna, siivosit tai et

Helppo glögiresepti & vähän piparia

Joulun persoonallisimmat lahja- ja kortti-ideat, joilla ilahdutat niin itseäsi kuin muitakin!

Ai kaipaat jotain mustavalkoisempaa? No toki!

P.S. Nyt voit ostaa kaikkiin kortteihin helposti myös kuoren mukaan!

☆⁣ Ainoa – Joulu ☆⁣ 11
☆⁣ Ainoa – Joulu ☆⁣ 12

Haluatko saada meiltä rakkauskirjeitä?

Moi, mä oon Aino, en tiedä tunnetaanko me jo mutta jos tilaat nää kirjeet niin kohta sä tunnet ainakin mut paremmin. Rakkauskirjeitä tulee aina silloin tällöin, kun mä haluan jutella sun kanssa.

Joskus niissä on myös salaisia alennuksia, kurkistuksia tänne meidän kolmen firman sirkuksen kulisseihin tai luovuusvinkkejä. Pistäpä siis tilaten niin kuullaan pian!

Sillä aikaa Instagramissa

Mitä jos päästäisit vihdoin irti siitä uskomuksesta, et sä et oo tarpeeksi luova (tai osaa piirtää 🙄). Lupa luovuudelle on lempeä, kaunis ja kannustava kirja, joka ei saa sua suorittamaan vaan innostumaan. Helpot ohjeet, kauniit kuvat ja @mimiicreative n Annin hurmaava tapa ohjata auttavat sua löytämään sun oman luovan kipinän taidepäiväkirjatyöskentelyn avulla.

Ja hei, älä säikähdä sanaa taidepäiväkirjatyöskentely, tää ei edelleenkään oo mitään koulun kuvistunnit -kamaa vaan nyt sä voit ihan oikeesti vaan kokeilla ja nauttia. Lähtötasosta tai saatavilla olevista välineistä riippumatta. Pienimmillään riittää, et sulla on liimapuikko ja joku mainoslehti ja yksi kynä. Muuta et tarvii.

Oo lempee itelles ja anna tilaa sille todelliselle luovuudelle, joka kumpuaa sisältä päin. 😍🖤😘

___
#ainoa #ainoagraphicdesign #luovuus #lupaluovuudelle #taidepäiväkirja #luova #luovaatyötä
...

9 2

Tältä näyttää ihminen, jonka muistikirja on saanut Red Dot Design Awardin ja löytyy seuraavan vuoden ajan mm. Ferrarin pakosarjan (!!) kanssa Red Dot Museumista Essenistä Saksasta JA joka on just ollut juhlistamassa tätä ensin Alvar Aallon suunnittelemassa oopperatalossa (ja sen punaisella matolla!!!) ja jatkoilla mainitussa museossa vanhalla Zollvereinin kaivosalueella, joka on myös UNESCON maailmanperintökohde. En kyl äkkiä keksi kovin montaa siistimpää juttua tästä lähiajoilta. Olihan nää nyt vuosisadan bileet ja ihan syystä! Huhhuh! ❤️❗️🔴💋🎉💃

Tää on paitsi ehdottomasti mun oman urani huippukohta, myös osoitus siitä, että tehty työ todellakin kantaa hedelmää ja että ei tarvii olla iso tehdäkseen isoja asioita! 😍🤘🥳

Wuhuu Aura notebook Northern Lights!!! 🥳🥳🥳

____
#reddotdesignaward #reddot #essen #essengermany #reddotgala #zollverein #ainoa #ainoagraphicdesign #auranotebook #aura
...

56 4

Mä en usko kaikkea kaikille -metodiin ja siksi olenkin ollut ihan supernirso siitä kenen ja millaisia paperituotteita täällä Ainoassa on. Tasan vuosi sitten mukaan remmiin astui Rilla ja alla tää tunteikas postaus vuoden takaa. Fiilikset on kuulkaa ihan samat edelleen!

“Joskus on sellaisia kahveja ja kakkupaloja, joiden äärellä tajuaa heti, että tää henkilö on Just Se Oikee tyyppi, sen arvot on kohdallaan, sen tuotteet on match made in hillasuo Ainoan kanssa ja lopulta päädyt keskustelemaan lempeistä pyöristetyistä kulmista, inhimillisyydestä, ilosta, lohdusta ja luonnosta. Ja tekemään yhden tosi, tosi ihanan ja tärkeän kustannussopparin.”

Mä ihastuin Rilla Tervosen kortteihin jo vuosia sitten blogimaailman syövereissä ja vuosi sitten mulla ilo kertoa, että siitä eteenpäin niiden ylpeänä ja onnellisena kustantajana on toiminut Ainoa!

Oon edelleen aivan fiiliksissä ja näiden ihanuuksien myötä toivotan sinulle lempeää ja kaunista juhannusta, missä maisemissa sen sitten ikinä vietätkään!

Ainoa – Sielunmaisemien ja vähän muidenkin maisemien puolesta jo vuodesta 2012

___
#ainoa #ainoagraphicdesign #rillatervonen @rillatervonen #juhannus #juhannusaatto #sielunmaisema #paperituotteet #postikortti #postikortit #luontokuvat
...

14 2

💙 Se on täällä!!! Ensi vuoden kaunein kalenteri eli Annika Välimäen parhauskalenteri 2025 on saapunut! Tää kalenteri sopii sulle jos:

💙 haluat, et sun kalenteri on kaunis kuin karamelli
💙 arvostat laadukkaita materiaaleja, jotka kestävät käyttöä
💙 ihastut huolella suunniteltuihin yksityiskohtiin
💙 haluat, että kalenterissa on myös lukunauhat
💙 kaipaat seesteisyyttä ja ilmavuutta sun arkeen
💙 sulla on visuaalista silmää
💙 nautit kauniista yksityiskohdista ja esineistä ympärilläsi
💙 haluat elää oman näköistä elämää
💙 haluat, että kalenteri on myös oikeesti toimiva kokonaisuus
💙 tarvitset kalenteriisi myös muistiinpanotilaa
💙 haluat vihdoin saavuttaa sun unelmat

Poutataivaan väriset kannet valkoisella vuosiluvulla kätkevät sisäänsä eleettömillä kalligrafiayksityiskohdilla maustetut, ilmavat sisäsivut ja mukana myös juhlapyhien lisäksi suomalaiset nimipäivät!

Nappaa omasi ja aloita vuoden 2025 unelmien tavoittelu ajoissa! 🙌

Ainoa – Paperituotteita, jotka menevät tunteisiin 💙

#ainoa #ainoagraphicdesign #annikavälimäki #annikavälimäkicreative #kalenteri #paperikalenteri2025 #kalenteri2025 #kirjoittaminen #minimalismi #paperituotteet #kalenterimania #vuosikalenteri #viikkonäkymä #luovuus #luovatyö #luova #paperikalenteri #kalenterituunaus #kalenteriaskartelu #kalligrafia #luovaatyötä #modernikalligrafia #kalenterimania #naisyrittäjät #kotitoimisto #annikavälimäkikalenteri #muistikirja #kirjoittaminen #parhauskalenteri @annikavalimaki
...

13 2

🤍🩷🩵🤎🖤💜💙💚💛🧡❤️ LOVE IS LOVE – sarja rakkausjulisteita rakkauden ja ihmisoikeuksien puolesta!

Yhdenvertaisuus ja vapaus olla juuri sitä mitä on, ovat olleet Ainoan toiminnan keskiössä jo vuodesta nakki. Meillä olet aina tervetullut ja saat aina olla juuri täsmälleen se kuka olet (ja saat olla sen kanssa myös hukassa), olit sitten meidän asiakas, yhteistyökumppani tai muuten meidän kanssa tekemisissä. Vapaus ja yhdenvertaisuus kulkevat sisäänrakennettuna meidän toiminnassa ja jokaisessa tuotteessa. Pidän siitä korkeimman omakätisesti huolen.

Maailma ei kuitenkaan ole valmis, vaan päinvastoin se muuttuu ympärillä koko ajan entistä hullummaksi, joten hiljaa ei vaan kertakaikkiaan voi olla. Mitä enemmän ääntä me pidetään, sitä vaikeampi meitä on hiljentää.

Nyt meillä on suuri ilo ja kunnia olla myös Helsinki Priden virallinen Small Business -yhteistyökumppani. Ja koska tää on meille niin supertärkeetä, haluttiin juhlistaa sitä tekemällä sulle julistesarja, jolla säkin voit juhlistaa just sua – just sellaisena kuin olet!

Julisteiden värit ovat rohkeita ja yhdistyvät toisiinsa yllätyksellisillä tavoilla, kuten me ihmisetkin. Ne kertovat siitä kuinka monenlaisia me ollaan ja kuinka kaikki se moninaisuus saa olla olemassa ja sille on tilaa (ja siellä missä sitä ei vielä ole, sitä on tehtävä!).

Siveltimenvedot, roso ja elämä saavat näkyä. Olet tärkeä ja arvokas juuri tässä kohtaa, juuri tällaisena. Jokainen julisteista on tehty rakkaudella juuri sinua varten, olen maalannut jokaisen vedon käsin ja pistänyt parhaani mukaan kaiken peliin.

Lahjoitamme jokaisesta myydystä julisteesta myös 5€ Helsinki Priden tukemiseen. 🤍🩷🩵🤎🖤💜💙💚💛🧡❤️

___
#ainoa #ainoagraphicdesign #pridekuukausi #pride #helsinkipride #ihmisoikeudet #rauha #toivo
...

25 1
Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.