Meistä 1

Ainoa on helsinkiläinen kustantamo, jonka tuotteet ovat menneet tunteisiin ympäri Suomea jo vuodesta 2012.

Meistä 2
Meistä 3

Ainoan pääjehuna, korttimuijana, AD:na, ihmeidentekijänä ja visuaalisesti vaativana keula- ja taustahahmona toimii Helsinkiläinen monitoimininja Aino Nieminen, joka juo liikaa kahvia ja uskoo ihmeisiin.

Ainon käsialaa ovat kaikki Ainoan omien mallistojen tuotteet ja lisäksi Aino pyörittää mm. rohkeasta suunnittelustaan ja meediokyvyistään tunnettua luovaa toimistoa Last Tuesdayta.

Lue lisää Ainosta täältä →

Ja koska ihmeitä ei koskaan tehdä yksin, mukana ovat myös upeat

Annika Välimäki

Annika on Naantalissa asuva suunnittelija, joka tarvitsee paljon luppoaikaa ja toisaalta saa maailman valmiiksi puolessa tunnissa.

“Rakastan aamuja, niiden kiireetöntä tunnelmaa ja sitä kun silloin saa olla piilossa maailmalta, omassa kuplassa. Aamuteeni juon suuresta kupista sohvalla halaillen pientä poikaani ja ihastellen hänen kanssaan pieniäsuuria asioita.

Inspiroidun taidenäyttelyistä ja arkkitehtuurista, legopalikoista ja jazz-musiikista. Haluan luoda visuaalisia maailmoja, joiden takana on syvempi merkitys ja joissa on aina jotain valtavirrasta poikkeavaa, uutta ja innostavaa.

Suunnittelen brändi-ilmeitä edelläkävijöille ja käsinkirjoittamiani lauseita sisältäviä paperituotteita elämästänautiskelijoille ja unelmoijille.”

Katso kaikki Annikan suunnittelemat tuotteet →

Meistä 4
Meistä 5
Meistä 6

Muita ihania – Tiina Arponen

Tiina Arponen on ihanuuden tekijä, joka rakastaa pastellisia kukkakimppuja, äärisäätiloja, pehmeitä muotoja ja on aina valmis seikkailuun.

Katso kaikki Muita ihania -tuotteet →

Meistä 7

Rilla Tervonen

Rilla on Jyväskylässä asuva valokuvaaja ja kirjoittaja.

“Rakastan oivalluksen hetkiä, puutarhanhoitoa, hyviä kirjoja, luovuuden vimmaa ja tasaista elämää, kun kaikki on hyvin. Tasaisen elämän kylkeen tahdon seikkailla, kokea uusia asioita, haastaa itseäni, nähdä uusia paikkoja ja asioita. Inspiroidun ihmisistä, tarinoista, historiasta, rakennuksista, jotka huokuvat historiaa. Haaveilen kesäpaikasta meren äärellä. Pienestä poukamasta kallioiden keskellä. Kun meri humisee, hiukset liimaantuvat kasvoihin ja ilmassa tuoksuu suola – silloin tunnen todella eläväni.

Korttini ovat syntyneet rakkaudesta luontoon ja rakkaudesta ihmiseen. Uskon, että joskus yksi lause voi pelastaa kokonaisen elämän.”

Katso kaikki Rillan tuotteet →

Meistä 8

Meri Mort

Villi voima -voimakorttipakan luoja Meri Mort on kuvittaja-kirjailija-joogaopettaja, joka nauttii valon ja varjon leikistä.

Kuun valo edustaa hänelle luovuuden ehtymätöntä virtaa. Hän rakastaa tulla yhteen ihmisten kanssa ja ohjata mm. Vapauden joogaa, naisten piirejä, joogaopettajakoulutuksia ja Mustaa joogaa. 

Lue lisää Villi voima -voimakorttipakasta →

Eikä siinä vielä kaikki

Meistä 9

Oot niin ihana & By Pinja

Korttien ja muiden paperituotteiden lisäksi Ainoa toimii kustantajana ja jakelijana myös brändeille Oot niin ihana, By Pinja sekä Suomen jakelijana Last Tuesdayn suunnittelemalle ja kustantamalle Aura notebookille.

Oot niin ihanaan ja By Pinjaan voit tutustua Oot niin ihanan verkkosivuilla ja Aurahan löytyy täältä Ainoankin valikoimista.

Jälleenmyyjäksi?

Haluatko jälleenmyydä tuotteitamme?

Älä odota seuraavaa kahvitaukoa, vaan ota samantien yhteyttä osoitteeseen info@ainoa.fi.

Tarjoamme jälleenmyyjillemme näppärän tukkuverkkokaupan, josta teet tilaukset helposti ja nopeasti, erittäin tykätyt tuotteet ja valmiita faneja sekä kattavan kuvapankin, joka on käytössäsi myynnin ja markkinoinnin tukena.

Meistä 10

Sillä aikaa instassa

Maailmaa ei muuteta tekemällä samaa kuin muut vaan uskomalla asioihin, jotka ei oo vielä totta. Jotta sä voit luoda jotain uutta, sun on uskallettava kuvitella asioita, jotka ei ole vielä olemassa ja joihin ei (siksi) usko vielä kukaan muu kuin sä.

Tämä on kaikkien aidosti uusien innovaatioiden, brändien ja tuotteiden ytimessä. Sun on uskallettava katsoa tästä hetkestä pidemmälle, jotta voit suunnitella asioita, jotka todella muuttaa maailmaa ja eroaa kaikista muista. Ja sun on ensimetreiltä alkaen uskottava siihen mitä sä teet vaikka tulis mitä vastaan. Koska jos sä et usko siihen niin ei usko kukaan mukaan.

Omaa polkua rohkeasti seuraamalla on syntyneet mm. nää mun Aura notebookit. Maailman ensimmäinen ja ainoa muistikirjasarja, jonka jokaisella sivulla on erilainen liukuväri sekä liukuväriset pisteet. Auran kanssa sun ei tarvii osata piirtää ollaksesi luova. Liukuvärjätyt sivut toimivat pohjana ja inspiraationa sun omalle, persoonalliselle kädenjäljelle. Jopa superminimalistiset jutut herää ihan uudella tavalla eloon näillä värillisillä sivuilla.

"Isoja" eli A5-kokoisia Auroja on neljä erilaista ja eri väristä. Jokaisella on oma värimaailmansa ja jokaisen vihkon jokainen sivu on eri värinen. Nää jokainen on mun lempilapsi, rakkaus- ja intohimoprojekti, johon oon vuodattanut kaiken mitä oon yli 20 vuoden urani aikana visuaalisesta suunnittelusta ja tuotekehityksestä oppinut.

Revontulista inspiroituneelle tummanpuhuvalle Aura notebook Northern Lightsille on myös juuri myönnetty kansainvälinen muotoilupalkinto Red Dot Award. Tää jos mikä on osoitus siitä, että itseen ja omaan juttuun uskomisella on todellakin väliä!!! 🤘🖤

______
#auranotebook #luovaatyötä #muistikirja #reddotaward #ainoa #ainoagraphicdesign #muistivihko #bujoilu #bujosuomi #kalenterimania #revontulet
...

17 0

🥳🌹Ei kai kaiken aina ja muut modernit klassikot eli väriä elämään, sieluun ja lahjapaketteihin! 🥳🌸 Jos joku sulattaa sydämen niin se on nää Muita ihania -julisteet, joiden elämänohjeilla selviät tilanteesta kun tilanteesta. Armoa ja huumoria omaan arkeen, anopille, lahjaksi, naapurille, parhaalle ystävälle ja lastenhuoneesta puutarhaan. Sen lisäksi, että @muitaihania -Tiina on taikonut nää supermakeet ja takuulla persoonalliset kuvat näihin niin me ollaan lisätty siihen vielä a) kokonaan kotimainen suunnittelu ja valmistus, b) sairaan ihana silkkimattakartonki, c) ripaus rakkautta ja d) voit myös valita sopivan kolmesta eri koosta. Itelle kantsii tietty ottaa se isoin! 🥰😁🌸 Ainiin ja saa nää tietysti kortteinakin, mulla on aina kotona pieni kasa näitä jemmassa, hoituu nimittäin kaikki kemut valmistujaisista lapsen kavereiden synttäreihin (paitsi en tietty kiroilukortteja laita lapsille 😗) ja kaikenmaailman kissakissanristiäisiin! Mikä on sun suosikki näistä? Normaali, Ei kai kaiken aina, Smile, Iha hyvä vai Fuck? 😍🥳

Ainoa – paperia, joka menee tunteisiin

_________
#ainoa #ainoagraphicdesign #kortti #hymy #smile #muitaihania #paperikauppa #luovaatyötä #kukkia #juliste #hattara #paperituotteet #ystävät #onni #ilo #voimalause #postikortti @muitaihania
...

10 0

Sun ei tarvii osata piirtää että voisit nauttia luovasta tekemisestä eikä olla taiteilija tehdäksesi ihania aukeamia muistikirjoihin. Yksi ihan supertärkeä osa Aura notebookeja on se, että ne auttaa sua hyppäämään sen tyhjän paperin kammon ja omien kykyjen epäilemisen yli. Kun sivulla on jo kaunis liukuväri, sun ei tarvi kuin aloittaa sen täyttäminen ja siitä kasvaa kaunis ja tärkeä kuin itsestään. Et myöskään tarvitse sivun täydeltä tavaraa. Liukuväripohja antaa supersuloisen silauksen myös minimalistisempaan tekemiseen. Mä oon bujoillut suurimman osan ajasta yhden mustan kynän (Mujin 0.38!) ja erilaisten arjen lippulappusten ja kuvien kanssa ja sä voit tehdä ihan saman! Jos et usko niin testaa vaikka!

Isoja Auroja (eli siis näitä A5-kokoisia) on neljä erilaista ja jokaisessa on omanlaisensa värimaailma. Aura Original on joiltain osin hiukan yönsineä muistuttavan tummanpuhuva mutta pääosin täynnä vaaleanpunaista, violettia ja erilaisia muita sarastavan aamutaivaan sävyjä. Monochrome on nimensä mukaisesti mustavalkoinen ja sen sivujen liukuvärit ovat siis harmaasävyissä. Hempeä Unicorn hurmaa haaleilla pastellisävyillään ja Aura Northern Lights on saanut inspiraationsa revontulien syvistä sävyistä.

Kaikissa Auroissa on sama idea eli jokainen sivu on oikeasti eri näköinen ja eri värinen. Useimmiten värillisiin vihkoihin painetaan samaa sävyä tai kuviota kaikille sivuille mut se ois meistä tylsää, joten Auroissa jokaisella sivulla on oma liukuväri JA liukuväriset pisteet.

Tiesitkö muuten, että Aurat on sekä maailman ensimmäinen että ainoa vihkosarja, jossa on tällaiset sivut?

Aurat ja muut hurmaavat tuotteet löydät, no, tiedät kyllä mistä! 😁

P.S. Siihen oman luovuuden löytämiseen sopii superhyvin myös pari postausta sitten esitelty IHANA Anni Peltolan Lupa luovuudelle -kirja! 🥰🙌

P.P.S. Muista jakaa sun ihanat aura-aukeamat hashtagilla #auranotebook ja tägätä @ainoagraphicdesign JA @aura_notebooks niin mekin päästään ihastelemaan niitä!

Ainoa – Luovuuden ja pullansyönnin puolesta jo vuodesta 2012

______
#ainoa #ainoagraphicdesign #auranotebook #muistikirja #muistivihko #bujoilu #luovaatyötä #luovuus
...

14 0
Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.