Meistä 1

Ainoa on helsinkiläinen kustantamo, jonka tuotteet ovat menneet tunteisiin ympäri Suomea jo vuodesta 2012.

Meistä 2
Meistä 3

Ainoan pääjehuna, korttimuijana, AD:na, ihmeidentekijänä ja visuaalisesti vaativana keula- ja taustahahmona toimii Helsinkiläinen monitoimininja Aino Nieminen, joka juo liikaa kahvia ja uskoo ihmeisiin.

Ainon käsialaa ovat kaikki Ainoan omien mallistojen tuotteet ja lisäksi Aino pyörittää mm. rohkeasta suunnittelustaan ja meediokyvyistään tunnettua luovaa toimistoa Last Tuesdayta.

Lue lisää Ainosta täältä →

Ja koska ihmeitä ei koskaan tehdä yksin, mukana ovat myös upeat

Annika Välimäki

Annika on Naantalissa asuva suunnittelija, joka tarvitsee paljon luppoaikaa ja toisaalta saa maailman valmiiksi puolessa tunnissa.

“Rakastan aamuja, niiden kiireetöntä tunnelmaa ja sitä kun silloin saa olla piilossa maailmalta, omassa kuplassa. Aamuteeni juon suuresta kupista sohvalla halaillen pientä poikaani ja ihastellen hänen kanssaan pieniäsuuria asioita.

Inspiroidun taidenäyttelyistä ja arkkitehtuurista, legopalikoista ja jazz-musiikista. Haluan luoda visuaalisia maailmoja, joiden takana on syvempi merkitys ja joissa on aina jotain valtavirrasta poikkeavaa, uutta ja innostavaa.

Suunnittelen brändi-ilmeitä edelläkävijöille ja käsinkirjoittamiani lauseita sisältäviä paperituotteita elämästänautiskelijoille ja unelmoijille.”

Katso kaikki Annikan suunnittelemat tuotteet →

Meistä 4
Meistä 5
Meistä 6

Muita ihania – Tiina Arponen

Tiina Arponen on ihanuuden tekijä, joka rakastaa pastellisia kukkakimppuja, äärisäätiloja, pehmeitä muotoja ja on aina valmis seikkailuun.

Katso kaikki Muita ihania -tuotteet →

Meistä 7

Rilla Tervonen

Rilla on Jyväskylässä asuva valokuvaaja ja kirjoittaja.

“Rakastan oivalluksen hetkiä, puutarhanhoitoa, hyviä kirjoja, luovuuden vimmaa ja tasaista elämää, kun kaikki on hyvin. Tasaisen elämän kylkeen tahdon seikkailla, kokea uusia asioita, haastaa itseäni, nähdä uusia paikkoja ja asioita. Inspiroidun ihmisistä, tarinoista, historiasta, rakennuksista, jotka huokuvat historiaa. Haaveilen kesäpaikasta meren äärellä. Pienestä poukamasta kallioiden keskellä. Kun meri humisee, hiukset liimaantuvat kasvoihin ja ilmassa tuoksuu suola – silloin tunnen todella eläväni.

Korttini ovat syntyneet rakkaudesta luontoon ja rakkaudesta ihmiseen. Uskon, että joskus yksi lause voi pelastaa kokonaisen elämän.”

Katso kaikki Rillan tuotteet →

Meistä 8

Meri Mort

Villi voima -voimakorttipakan luoja Meri Mort on kuvittaja-kirjailija-joogaopettaja, joka nauttii valon ja varjon leikistä.

Kuun valo edustaa hänelle luovuuden ehtymätöntä virtaa. Hän rakastaa tulla yhteen ihmisten kanssa ja ohjata mm. Vapauden joogaa, naisten piirejä, joogaopettajakoulutuksia ja Mustaa joogaa. 

Lue lisää Villi voima -voimakorttipakasta →

Eikä siinä vielä kaikki

Meistä 9

Oot niin ihana & By Pinja

Korttien ja muiden paperituotteiden lisäksi Ainoa toimii kustantajana ja jakelijana myös brändeille Oot niin ihana, By Pinja sekä Suomen jakelijana Last Tuesdayn suunnittelemalle ja kustantamalle Aura notebookille.

Oot niin ihanaan ja By Pinjaan voit tutustua Oot niin ihanan verkkosivuilla ja Aurahan löytyy täältä Ainoankin valikoimista.

Jälleenmyyjäksi?

Haluatko jälleenmyydä tuotteitamme?

Älä odota seuraavaa kahvitaukoa, vaan ota samantien yhteyttä osoitteeseen info@ainoa.fi.

Tarjoamme jälleenmyyjillemme näppärän tukkuverkkokaupan, josta teet tilaukset helposti ja nopeasti, erittäin tykätyt tuotteet ja valmiita faneja sekä kattavan kuvapankin, joka on käytössäsi myynnin ja markkinoinnin tukena.

Meistä 10

Sillä aikaa instassa

Updating…
  • Ostoskori on tyhjä.